Blogger'da gelişmeniz için 5 ipucu

Başarıya Ulaşmak

1.Kitlenizden Fikirler Alın


Birinci adımı anlatmak gerekirse, bu insanların en çok okumak istedikleri konuların fikirlerini toplamak için harika bir yol olabilir. Bu, blogunuzun büyümesine yardımcı olur! Bunu gerçekleştirirken gördüğüm en iyi yollardan biri blog yorumları veya Tweet'ler aracılığıyla gerçekleşiyor. Blogger'da daha iyi gelişmek için yorum sistemlerini açık tutmayı unutmayın , Disqus , Facebook veyahut Blogger yorum sistemi.


2.Tutarlı Olun


Tutarlılık, blog yazarlarının unutamayacağı en önemli şeylerden biridir.Blog Trafiğini kazanmak kolay olsa'da , kaybetmek çok daha kolaydır. Bu yüzden bu konuda tutarlı olup kaliteli içerik üretmeye yönlenin.

3.Bildiklerinizi Paylaşın


Bildiklerinizi sergilemek için korkmayın. Çok fazla blog yazarı, iyi şeyleri verme konusunda korkar . Herkesin yüksek hızda İnternet erişimine sahip olduğu bir dünyada bildiklerinizi esirgemenin faydası yoktur.

4.Zaman Tanıyın


İnsanların sizi ve blogunuzu tanıması için zaman tanıyın . Sabırlı olunki istediğiniz hedefe ulaşabilesiniz.

5.Kendiniz Olun


Blog konusunda başarılı olmanın en önemli etkeni kendiniz olmanızdır. Kaliteli içerik ve alıntı yada (ç)alıntı olmayan makaleler günümüzde gittikçe değer kazanıyor.Googlenin yapay zekasıda özgün içerikler'den yana.

Yorumlar

  1. Hedef kitlenin görüşleri bence en önemlisi. Yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim görüşünüzü belirttiğiniz için ben teşekkür edeirm.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haber Siteleri İçin 3 Adet Güzel LOGO (PSD)